6 idees originals pel vostre seating plan

6 idees originals pel vostre seating plan

Bon dia! Divendres de blog, avui toca un tema que com a núvia em va tenir nits i nits de cerca intensiva per Pinterest: El seating plan. Què és això? Doncs la traducció literal de l’anglès és el “pla per asseure’s”, que més o menys ja explica el que vol dir: El pla de distribució dels convidats en les taules. Segur que els que heu anat alguna vegada a un casament heu vist la típica llista de noms en cada taula. Molt correcte i elegant, sí. Però com que sóc una mica (potser massa) detallista, vaig voler buscar alternatives originals perquè el seating tingués també el seu protagonisme. I com que molts i moltes estareu buscant ara la forma de presentar el seating plan una mica diferent (i els que no, doncs la llista de sempre és igual de vàlida i perfecte), aquí us deixo les idees que em van agradar més, els top six. Espero que us serveixi!

Fotos dels convidats

Aquesta idea no és difícil de fer, però s’ha de preparar amb temps. Es tracta de trobar una foto de cada un dels convidats, ja siguin ells sols o amb els nuvis, escriure-hi el número de taula al darrera i penjar-ho en un taulell amb corda i pinces o en una taula de fusta. Aquesta idea m’encantava però la vaig descartar perquè erem moltíssims convidats i no veia factible trobar fotos de tots… Però l’any passat vaig anar a un casament on van fer-ho així i va ser molt divertit buscar-nos. A més, la foto ens la vam endur de record! 🙂

Font: Style me pretty

Font: Whimsical Wonderland Weddings

Ampolles de vi

Una idea que vaig trobar preciosa és la següent: unes ampolles de vi buides decorades amb les flors del casament i cada una amb la llista de convidats per a cada taula. Súper senzilla però preciosa! I per casaments de tarda, subtituint les flors per tires de coure i leds… 🙂

Font: Junebug Weddings

Font: Hatch Marquee Hire

Finestres o portes

Confesso que aquesta opció m’agradava però no la vaig fer servir perquè no tenia ni idea d’on trobar una porta o finestra antics (i bé de preu). Després, un cop casada, vaig veure que en un lloc de Sant Cugat del Vallès, el Mercantic, tenien un magatzem enorme amb infinites opcions… (aquí aniria un facepalm). Pels qui sigueu del Vallès o a prop, ja ho sabeu: és possible i a l’abast! A més, és una idea que queda bé en qualsevol tipus de casament, tan rústic com més elegant. I si contracteu algú o vosaltres mateixos saber una mica de lettering o caligrafía, l’acabat queda súper bonic!

Font: Wedding Chicks

Font: Studio Elle Photography

Marcs

Doncs això, marcs de fotos, de quadres, vintage, moderns, rústics… com us agradin més. Però sempre donaran un toc diferent a un seating. Aquesta opció potser és la que he vist més vegades però la veritat que tots han estat diferents. Canvies l’escenari, hi col·loques unes caixes, unes flors, els penjes d’un palet… Hi ha moltes opcions!

Font: The knot

Font: Masia La Tartana

“Rasca i guanya”

Una de les més originals, uns “rasca i guanya”, però aquesta vegada el premi és el número de la taula. I no us ho perdeu, perquè ho podeu fer a casa! O sigui que pels nuvis amb una mica de traça, pot ser una forma molt original de fer el seating. I segur que sorpreneu a tothom! Trobareu un DIY molt ben explicat aquí.

Font: Something turquoise

Font: Style me pretty

Xapes personalitzades

Finalment vam optar per aquesta opció. Vam fer xapes personalitzades per a cada convidat i les vam penjar en un marc amb cordes. Quan arribàven, cadascú agafava la seva xapa, que tenia una frase divertida que els definia, i se la posava. També va servir per trencar el gel durant l’aperitiu i moltíssima gent la guarda de record. La idea em va agradar tant que la tinc disponible a la web i encara avui és dels productes que més èxit té!

Una altra forma de presentar les xapes és posar-les en testos com si fossin flors i en cada test posar-hi el nom de la taula.

Ja veieu, un 2 en 1: seating plan + detall pels convidats! Si us agrada aquesta idea, podeu trobar les xapes aquí.

Font: HappyDays.cat

Font: Secret Diary

I això és tot! Espero que us hagi agradat i que hagueu trobat alguna idea pel vostre seating! I sinó, que com a mínim us hagi inspirat per la vostra pròpia idea.

Que tingueu un feliç dia! 😉

DEIXA UNA RESPOSTA