The Beatles party!

The Beatles party!

Aquest cap de setmana vam celebrar l’aniversari del meu marit amb els nostres amics de sempre. Aquesta vegada em venia molt de gust fer alguna cosa especial i, a més de cuinar, decorar una mica el menjador així que vaig començar a pensar… i se’m va acudir muntar un dinar temàtic. El meu marit és fan dels Beatles així que vaig pensar, per què no relacionar aquest grup, el seu origen (Regne Unit) amb el menjar i la decoració? I així vaig començar a inspirar-me!

Primer vaig començar a pensar en com decorar l’espai. Vaig imprimir siluetes negres del grup al famós encreuament d’Abbey Road, en tamany A4. Les vaig retallar i enganxar al moble blanc del menjador. Després vaig imprimir figures de discs de vinil per muntar una garlanda molt original. La vaig col·locar al mirall que tenim, alternant alçades entre elles. I ja per fi vaig parar taula. Vaig escollir els colors de la bandera anglesa pels tovallons i el centre de taula. Després vaig dissenyar uns noms per a cada lloc de la taula. Tenien forma de vinils petits, i dins hi vaig escriure els noms amb el tipus de lletra del grup, que vaig aconseguir trobar i descarregar gratuïtament per internet. Per acabar, vaig comprar ulleres tipus John Lennon per a tots i les vaig posar al plat, al costat de cada nom. Va quedar molt original i divertit!

Abbey road

Guirnalda

Després vaig pensar en el menú. Ja comencem a viure dies més calorosos, així que volia que la major part dels plats fossin freds. A més, això et permet preparar algun plat el dia anterior (són fins i tot més bons d’un dia per l’altre) i estalviar-te l’estrès d’un matí dins la cuina.

El primer que vaig servir mentre esperàvem que s’acabés de cuinar el plat calent, va ser un mojito de te verd. Vaig preparar la base del mojito amb sucre moreno, llima i gel picat. Després vaig afegir un rajolí de rom, te verd fred i soda, fins a omplir cada got. Boníssim i súper refrescant! Però el millor va ser la presentació… Vaig utilitzar potets de menjar de bebè, evidentment molt nets i sense l’etiqueta, decorats amb fil blau i blanc, una etiqueta amb la famosa frase de la cançó dels Beatles “All you need is love” i vaig afegir “(and mojito!)” com a toc divertit.

Nombres mesa
Mojito

Els plats del menú van ser: Crema freda de pèsols i menta, boles de formatge de cabra arrebossats de nous i nabius, pinxos de tomàquet i feta, raïm i formatge gouda, pinxos de “fish&chips”, entrepans de pa de motlle i pa alemany “tea sandwiches”. I com a plat principal, filet Wellington de salmó i espinacs amb mascarpone. Deliciós.

Crema uva
Cherry feta
Fish & chips
Tea sandwiches
Queso de cabra
Wellington

Però les postres van ser gairebé el millor. Primer vaig preparar un sorbet de poma àcida que ens va caure de meravella. I el millor encara havia d’arribar… El dia anterior havia preparat un pastís decorat amb fondant i el logo de “The Beatles”, amb les siluetes del grup al famós pas d’Abbey Road. Va quedar espectacular!

Pastel The Beatles lateral
Pastel The Beatles frontal

No hi ha res més inspirador que fer alguna cosa per qui més estimes. Per molts anys, amor!

I a vosaltres, com sempre, que tingueu un feliç dia! 🙂

DEIXA UNA RESPOSTA