Els 4 anys del Nil: Festa Ghostbusters!

Els 4 anys del Nil: Festa Ghostbusters!

El dia 11 de març el Nil va fer 4 anys i crec que, per primera vegada, era molt conscient del que era una festa d’aniversari. A més, m’ha vist preparar festes temàtiques i no va caldre preguntar-li si ell en volia una. De fet, un dia, parlant dels dies que faltaven pel seu aniversari, em va deixar anar: “Mama, vull una festa dels Caçafantasmes”. En aquell moment em van venir al cap totes les mamis “influencers” de les xarxes que fan festes precioses de cèrvols i lleons. No, està clar que tu no ets una mami “influencer“, vaig pensar. I tampoc és que el Nil miri els dibuixos dels Caçafantasmes a la tele. Però li apassionen els Playmobil i al veure l’ECTO1, el cotxe dels Caçafantasmes, va ser la única cosa que va voler demanar als Reis. I de seguida va captar el concepte de que aquells personatges tenien com a missió principal la de caçar fantasmes. Una feina apassionant, és clar. I el cotxe, s’ha de dir, és xulíssim. El cas és que, desde llavors, casa nostra és l’estació dels Caçafantasmes, es posen motxilles i persegueixen els gats imaginant que són fantasmes i els han de ficar dins de la trampa (que és una caixa de sabates).

I res, tot aquest “rotllo” és per explicar-vos el perquè de la temàtica. Vaig començar a buscar inspiració a Pinterest. Terrible. Festes de color verd, amb babetes per la taula, crispetes verdes amb ulls. Em negava. Així que per trobar l’equilibri entre fer content el Nil i fer una festa bonica, vaig dissenyar el dibuix principal, el fantasma dels Ghostbusters fent un 4 amb els dits, els anys del Nil. Aquest seria el disseny que faria servir per a tota la decoració.

El dia del seu aniversari, li vam fer un primer regal: Una samarreta amb aquell disseny. Li va fer tantíssima il·lusió que l’anava ensenyant a tothom pel carrer (literalment).

La decoració de la festa, doncs, va basar-se en aquest disseny: toppers, envoltoris per a entrepans, una banderola gran que vaig penjar a la taula i etiquetes personalitzades pels gots, amb el nom de cada convidat.

El berenar va ser senzill però rumiat: Tenia clar que havia de fer hotdogs i pizza, que són els menjars preferits dels Caçafantasmes. I els vaig preparar d’una forma diferent: Els hotdogs eren rotllets de pasta de full i les pizzes en forma de fantasma.

La única cosa verda i pastosa de la festa era guacamole, que ens encanta a tots! 😛

I el que més va agradar a tothom, però sobretot al protagonista de la festa: El pastís. Els meus fills tenen una iaia que és una artista (d’aquí surt el meu ADN creatiu) i juntes vam preparar un pastís amb la forma de l’ECTO 1, el cotxe dels Caçafantasmes! Què en penseu?

I aquest és a grans trets el resum de la festa! El Nil va estar encantat i, al cap i a la fi, era l’únic objectiu de tot plegat!

Ara tinc uns 11 mesos per descobrir el secret de les instagramers i perquè, la dels 5 anys, sigui una festa d’animalets. I sinó… doncs ens adaptarem. 🙂

Que tingueu un dia molt feliç! 🙂

DEIXA UNA RESPOSTA