La festa del Pau (i meva): T’estimo fins anar al cel i tornar!

La festa del Pau (i meva): T’estimo fins anar al cel i tornar!

Bon dia! Va, tornem al blog després d’un bon descans! Us confesso que al tornar de vacances d’estiu se’m va acumular molta feina i no he pogut organitzar-me com m’hauria agrada… Però aquí estic, torno al blog i amb una entrada molt especial: la festa que vam fer per celebrar els 2 anys del Pau (i els meus 33!). Sí, el Pau, el meu fill petit, va néixer el dia que jo en feia 31. Va ser molt especial i realment m’encanta poder compartir amb ell aquest dia. I ja us vaig explicar a Instagram el tema triat per la festa: T’estimo fins anat al cel i tornar. Que vindria a ser la versió catalana de “I love you to the moon and back” dels anglesos. És una frase que els hi dic sovint als nens i va coincidir que algunes setmanes abans dels aniversaris, el Pau va començar a respondre “Jo també”, la qual cosa em va fer tanta il·lusió que vaig pensar que seria un tema molt maco per la festa. A més, li apassionen la lluna (us prometo que li canta cançons quan la veu al cel) i les “esteies”, com diu ell, així que vaig pensar que seria una bona idea. Voleu saber com ho vaig fer? Seguiu llegint! 😉

Per preparar la taula vaig combinar dues estovalles, una de blanca i una gris amb estrelles. Aquests dos colors eren els predominants en tota la decoració, així que vaig intentar que plats, coberts, tovallons, etc, tinguessin aquests tons. I vaig comprar alguns globus, també en els colors gris plata i blanc, inflats amb heli, que per cert va ser molt divertit portar fins a casa! 🙂

I per suposat, vaig crear papereria personalitzada per l’ocasió! Vaig dissenyar una banderola amb estrelles grans que vaig penjar a la paret. També vaig dissenyar alguns toppers en forma d’estrella amb la frase “Fins anar al cel i tornar” i alguns altres sense res (en paper i altres amb purpurina), per combinar-los entre ells. Vaig retallar algunes estrelles més, a mode “confeti”, que vaig repartir per les estovalles. I també vaig dissenyar unes caixes per a crispetes personalitzades amb el mateix motiu:

Pels gots, vaig dissenyar uns adhesius amb els noms dels convidats a la festa, també en forma d’estrella. Súper útil per no perdre’ls entre la gent!

I presidint la taula, vaig col·locar el topper de fusta que vam fer servir per la sessió “smash cake” que ens vam fer la setmana anterior. Com que no el podia utilitzar pel pastís ja que la massa era dura i no podia clavar-se (després veureu perquè), vaig decorar un pot de vidre amb estrelles i el vaig col·locar al centre de la taula:

I aquesta vegada vaig fer una cosa que no havia fet mai en altres festes: Fer que el menjar també formés part de la temàtica. I realment aquesta donava molt de joc, així que vaig utilitzar motlles de galeta en forma d’estrella i de lluna per tallar formatge (cheddar i edam, per jugar amb dos colors) i pizzes en aquestes formes:

Per a la resta de menjar, vaig fer servir els toppers dissenyats per mi:

I deixo pel final el que, per mi, va ser el millor de tot: el pastís. El vaig fer jo mateixa, seguint la recepta del canal de Youtube “Quiero cupcakes”, us deixo aquí l’enllaç. El video és per fer pastissos de números, però vaig utilitzar la forma de lluna i estrelles en comptes d’això. Realment és molt senzill de fer i queda deliciós. A més, vaig fer algunes galetes utilitzant la mateixa massa per decorar-lo. Estic especialment orgullosa de com va quedar! 🙂

I això és tot! Fins aquí el resum de la festa del Pau i la mama. Espero que us hagi agradat!

Que tingueu un feliç divendres! 🙂

DEIXA UNA RESPOSTA