Termes i condicions

DISPONIBILITAT DE PRODUCTES

Quan un article estigui temporalment sense disponibilitat, sempre s’indicarà a la fitxa del producte. Existeix la opció de rebre un avís quan tornem a tenir-lo en stock.


ATENCIÓ AL CLIENT

Per aclarir qualsevol dubte o sol·licitar més informació sobre algun article, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres trucant al 617 31 84 35 de dilluns a divendres de 09.00h a 19.00h. Estarem encantats de poder ajudar!

Si ho preferiu, podeu enviar-nos un email a info@happydays.cat o escriure en el nostre formulari de contacte i us respondrem de seguida.


TERMINIS D’ENTREGA

Productes no personalitzats:

Una vegada formalitzada la comanda i en un plaç de 5 dies laborables tindrem la vostra comanda llesta i preparada per a enviar-la. El servei de missatgeria us la farà arribar en un termini de 48h/72h.

Productes personalitzats:

Una vegada formalitzada la comanda i en un plaç de 15 dies laborables tindrem la vostra comanda llesta i preparada per a enviar-la. El servei de missatgeria us la farà arribar en un termini de 48h/72h.

Trobareu més informació a la descripció del producte, dins la seva pàgina.


FORMA DE PAGAMENT

Les formes de pagament acceptades per HappyDays.cat són:

  1. Transferència bancària: Si trieu aquesta opció, tingueu en compte que la comanda es començarà a processar en el moment que s’hagi efectuat l’abonament al compte, per la qual cosa pot trigar més que amb els altres mètodes de pagament.
  2. PayPal: Després de confirmar la comanda, sereu conduits a la web de PayPal aprofitant la seva plataforma de pagament segura. Una vegada efectuat el procés de pagament, us reconduirà de tornada a la nostra pàgina web. En aquesta plataforma també podeu efectuar pagaments amb targeta sense necessitat de tenir un compte d’usuari PayPal.


DESPESES D’ENVIAMENT

Enviaments a Nacional Peninsular a 5,90€ (IVA inclòs).

Enviaments a les Illes Balears a 11,90€ (IVA inclòs).

Per enviaments a Canaries, Ceuta, Melilla o al estranger, consultar a a info@happydays.cat o mitjançant el nostre formulari de contacte.

El temps d’enviament una vegada estigui llest i lliurem la comanda al servei de missatgeria és de 48h/72h (dies laborables).
S’estableixen les següents Condicions:

  1. Els enviaments es realitzen mitjançant servei de missatgeria.
  2. Les despeses d’enviament inclouen en tots els casos l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), però cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec.
  3. S’entén com a enviament l’entrega dels articles al domicili o adreça especificada pel client durant el procés de realització de la comanda, limitant-se com a zones d’entrega el territori espanyol.
  4. És imprescindible un e-mail i un número de contacte per poder enviar un preavís i facilitar l’entrega de la comanda.
  5. És important facilitar una adreça on algú pugui fer-se càrrec de la recollida (lloc de treball, familiar, establiment de confiança,…) ja que si, després de dos intents, el paquet no ha pogut ser entregat, és retornat a les nostres oficines i s’haurà d’abonar un nou enviament.
  6. No ens responsabilitzem dels possibles retards d’entrega causades pel servei de missatgeria.

ANUL·LACIÓ O MODIFICACIÓ DE LA COMANDA

Productes personalitzats:

Si una vegada realitzada la compra (i sempre que el producte no estigui en procés de producció), voleu modificar alguna cosa de la comanda o cancel·lar-la, escriviu-nos immediatament a a a info@happydays.cat o truqueu al 617 31 84 35 indicant-nos el nom de referència de la comanda i el que voleu modificar. Si el producte encara no està en procés de producció, es podrà fer els canvis que volgueu.

Productes no personalitzats:

Per notificar l’anul·lació o modificació d’una comanda caldrà enviar un mail a info@happydays.cat. Si la comanda ja ha estat enviada, no es podrà fer res.

DEVOLUCIONS

El productes personalitzats no podran ser retornats en cap cas. Els productes estandard, podran ser retornats sempre en el seu estat original. Quan haguem rebut el producte de tornada i haguem comprovat l’estat físic, es retornarà l’import del producte amb IVA (import de transport no inclòs) al número de compre proporcionat per l’usuari.

IMPOSTOS

Els preus inclouen en tots els casos l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), però cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec.

PREUS

Els productes es vendran al preu que s’indica, sent vigent el que s’indica en el moment de la confirmació de la comanda per part del client. HappyDays.cat es reserva el dret a modificar preus, articles, ofertes i altres condicions comercials sense previ avís.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts del web www.happydays.cat (textos, imatges, gràfics i altres elements continguts en aquest) estan subjectes a drets d’autor i propietat intelectual, dels quals la Judit Alonso Villar n’és titular exclusiva. En cap cas es transmetran o cediran aquests drets sense prèvia autorització expressa i per escrit, i el cas contrari constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual i industrial.

Sense perjudici de l’anterior punt, quan el contingut del web respongui a drets d’autor i propietat intelectual d’un tercer, aquest sempre disposarà de la corresponent autorizació del titular i seran degudament assenyalats com a tal.

PROTECCIÓ DE DADES

La visita a aquesta web no suposa que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre sí mateix. En el cas de registre o compra, les dades que se li demanin a l’usuari seran tractades complint amb les directrius de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reial decret 1720/2007 de 21 de desembre pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica i altra normativa vigent a cada moment, i vetllarà per garantir un correcte ús i tractament de les dades personals de l’usuari.

Els usuaris que facilitin dades de caràcter personal, consenten inequívocament la incorporació de les seves dades en un fitxer del qual la titular del web en serà responsable, així com del tractament informatitzat o no de les mateixes.

En tot moment l’usuari podrà accedir, rectificar, oposar-se o cancelar aquesta autorització, comunicant les seves preferències per correu electrònic a la següent adreça: info@happydays.cat.

Us demanem que llegiu amb atenció els diferents textos legals abans de proporcionar cap dada de caràcter personal a HappyDays.cat.