Identificadors maleta

Des de 4,50

Els vostres convidats no perdran les seves maletes amb aquests identificadors per a maletes personalitzats! Fets en fusta gravada amb el seu nom i el disseny que trieu.

Descarregueu aquí l’arxiu per escriure-hi el llistat de noms.

Pujar arxiu 1:

Adjunteu aquí el llistat de noms de cada persona.

Pujar arxiu 2:

Voleu afegir-hi el vostre logo o algun altre dibuix? Adjunteu aquí la imatge (preferiblement en format Photoshop o Illustrator)

Categoria: Product ID: 4279

CARACTERÍSTIQUES

Identificador per a maleta fet en fusta gravada, de mides 8,5 x 5,5 cm i gruix 6 mm. A la part posterior disposa d’un espai de paper de 6,5 x 3,5 cm per a escriure els camps de “Nom” i “Telèfon” dins un marc de fusta. Inclou cordill d’alumini amb tanca de rosca.

COM FER LA MEVA COMANDA

  • Envieu-nos un e-mail o completeu el formulari de l’apartat “Contacte” del nostre web indicant el tipus de detall, quantes unitats voleu i qualsevol altre detall que volguéssiu modificar o personalitzar.
  • En un termini màxim de 24h rebreu un pressupostsense compromí
  • Un cop accepteu el pressupost, us demanarem una paga i senyal mitjançant transferència bancaria per formalitzar la comanda i començar a treballar en el vostre projecte.
  • En el moment que rebem la transferència i en un termini màxim de 48h, us enviaremla proposta dels vostres dissenys per e-mail. Podeu indicar-nos els canvis que vulgueu tantes vegades com necessiteu, el nostre objectiu és que quedeu 100% satisfets amb els vostres detalls!
  • Quanja tinguem el vostre vistiplau, us demanarem la resta del pagament mitjançant transferència i en un termini màxim de 15 dies laborables, rebreu els vostres detalls a l’adreça que ens hàgiu indicat.
  • En tot moment estarem disponibles per a vosaltres, per resoldre qualsevol dubte. Només ens heu d’escriure a info@happydays.cat i us respondrem de seguida.