Imants personalitzats – “Model Cinta”

Des de 2,60

Un detall únic per cada convidat que podran conservar com a record a casa: Uns imants personalitzats! Podeu posar-hi el nom i una frase que els defineixi i tindreu l’èxit assegurat. A més, elspodeu fer servir per posar els noms a la taula o com a sitting plan”.

 Descarregueu la plantilla per a escriure els noms i descripcions aquí

Quantitat Preu
1 - 50 3,40
51 - 100 3,10
101 - 150 2,70
151 - 1000 2,60
Bulk pricing will be applied to package:

Adjunteu aquí la plantilla emplenada amb el llistat de noms de cada persona i la descripció. Pareu atenció amb les faltes d’ortografia! *

(max file size 15 MB)

A la cartulina kraft on venen presentats, voleu posar-hi els vostres noms i data? En cas afirmatiu, escriviu-los aquí.

Categories: , Product ID: 12933

Característiques

Imants rodonde 5,6cm de diàmetre, en acabat mat. Presentats en cartulina kraft i llacet de cordill natural, amb els noms dels nuvis i la data del casament.

PREUS

25-50 imants: 3,40 /unitat

51-100 imants3,10 €/unitat

101-150 imants: 2,70 /unitat

+150 imants: 2,60 /unitat

IVA inclòs

Com fer la meva comanda

  • Descarregueu la plantilla dels imants aquí.
  • Empleneu la plantilla i adjunteu-la a l’opció que trobareu a la pàgina del producte. Reviseu les faltes d’ortografia, el text sortirà tal i com estigui a l’arxiu que ens envieu!
  • En un plaç aproximat de 48 h, us enviarem els dissenys dels imants perquè hi feu una última revisió.
  • Quan ja tinguem el vostre vistiplau, enviarem els dissenys a producció i en un termini màxim de 15 dies laborables, rebreu els vostres imants a l’adreça que ens hàgiu indicat.
  • Per a un tracte més personalitzat, envieu-nos un e-mail o completeu el formulari de l’apartat “Contacte” del nostre web indicant el tipus de detall, quantes unitats voleu i qualsevol altre detall que volguéssiu modificar o personalitzar.
  • En un termini màxim de 24h rebreu un pressupost sense compromís.
  • Un cop accepteu el pressupost, us demanarem una paga i senyal mitjançant transferència bancaria per formalitzar la comanda i començar a treballar en el vostre projecte.
  • En el moment que rebem la transferència i en un termini màxim de 48h, us enviarem la proposta dels vostres dissenys per e-mail. Podeu indicar-nos els canvis que vulgueu tantes vegades com necessiteu, el nostre objectiu és que quedeu 100% satisfets amb els vostres detalls!
  • Quan ja tinguem el vostre vistiplau, us demanarem la resta del pagament mitjançant transferència i en un termini màxim de 15 dies laborables, rebreu els vostres detalls a l’adreça que ens hàgiu indicat.
  • En tot moment estarem disponibles per a vosaltres, per resoldre qualsevol dubte. Només ens heu d’escriure a info@happydays.cat i us respondrem de seguida.