Noms de fusta

Des de 1,80

Els noms de cada convidat per a marcar el lloc de la taula, fets amb fusta. Un detall molt bonic que podeu completar amb un petit imant a la part posterior perquè el tinguin sempre de record!

Descarregueu aquí l’arxiu per escriure-hi el llistat de noms.

A més, per comandes de més de 100 unitats, us regalem el topper pel pastís!

Quantitat Preu
1 - 20 2,40
21 - 50 2,20
51 - 100 2,00
101 - 1000 1,80
Bulk pricing will be applied to package:

Adjunteu aquí el llistat de noms de cada persona. *

(max file size 15 MB)

Voleu afegir-hi uns petits imants darrera el nom? *

Categories: , Product ID: 12902

Característiques

Noms de fusta de mides aproximades 4 cm d’alt i amplada en funció del text (entre 7 i 18 cm) i gruix 5 mm. Opcionalment s’hi pot afegir petits imants a la part de darrera.

PREUS

1-20  noms2,40 €/unitat

2150noms2,20 €/unitat

51-100 noms2,00€/unitat

+100  noms1,80€/unitat

IVA inclòs

Per comandes de més de 100 unitats, us regalem el topper pel pastís.

 

Com fer la meva comanda

  • Descarregueu la plantilla del llistat de noms aquí.
  • Empleneu la plantilla i adjunteu-la a l’opció que trobareu a la pàgina del producte. Reviseu les faltes d’ortografia, el text sortirà tal i com estigui a l’arxiu que ens envieu!
  • En un plaç aproximat de 48 h, us enviarem els dissenys perquè hi feu una última revisió.
  • Quanja tinguem el vostre vistiplau, enviarem els dissenys a producció i en un termini màxim de 15 dies laborables, rebreu els vostres detalls a l’adreça que ens hàgiu indicat.
  • Per a un tracte més personalitzat, envieu-nos un e-mail o completeu el formulari de l’apartat “Contacte” del nostre web indicant el tipus de detall, quantes unitats voleu i qualsevol altre detall que volguéssiu modificar o personalitzar.
  • En un termini màxim de 24h rebreu un pressupost sense compromís.
  • Un cop accepteu el pressupost, us demanarem una paga i senyal mitjançant transferència bancaria per formalitzar la comanda i començar a treballar en el vostre projecte.
  • En el moment que rebem la transferència i en un termini màxim de 48h, us enviarem la proposta dels vostres dissenys per e-mail. Podeu indicar-nos els canvis que vulgueu tantes vegades com necessiteu, el nostre objectiu és que quedeu 100% satisfets amb els vostres detalls!
  • Quanja tinguem el vostre vistiplau, us demanarem la resta del pagament mitjançant transferència i en un termini màxim de 15 dies laborables, rebreu els vostres detalls a l’adreça que ens hàgiu indicat.

En tot moment estarem disponibles per a vosaltres, per resoldre qualsevol dubte. Només ens heu d’escriure ainfo@happydays.cati us respondrem de seguida.