Paquets per a llavors

Des de 1,00

L’amor és com una planta, s’ha de cultivar, regar i cuidar a diari per mantenir-lo viu. I si es fa bé, va creixent i dóna els millors fruits! Una metàfora molt bonica que podeu representar en els vostres detalls de casament, amb aquests paquets de llavors personalitzats. Un detall original i sostenible!

Quina frase voleu a l’etiqueta? * 

Si heu triat “Una altra”, escriviu-la aquí.

Voleu posar els vostres noms i data? En cas afirmatiu, escriviu-los aquí.

Categories: , , Product ID: 12158

Característiques

Paquet per a llavors fet artesanalment amb paper vegetal, que permet entreveure l’interior.Adhesiu amb missatge personalitzat. Tancat amb un cor de paper a conjunt. Mides 11 x 7,5 cm. No inclou llavors.

 

PREUS

1-20paquets1,50 €/unitat

2150paquets1,30 €/unitat

51-100 paquets1,20€/unitat

+100 paquets1,00€/unitat

IVA inclòs

 

Com fer la meva comanda

  • Envieu-nos un e-mail o completeu el formulari de l’apartat “Contacte” del nostre web indicant el tipus de detall, quantes unitats voleu i qualsevol altre detall que volguéssiu modificar o personalitzar.
  • En un termini màxim de 24h rebreu un pressupost sense compromís.
  • Un cop accepteu el pressupost, us demanarem una paga i senyal mitjançant transferència bancaria per formalitzar la comanda i començar a treballar en el vostre projecte.
  • En el moment que rebem la transferència i en un termini màxim de 48h, us enviarem la proposta dels vostres dissenysper e-mail. Podeu indicar-nos els canvis que vulgueu tantes vegades com necessiteu, el nostre objectiu és que quedeu 100% satisfets amb els vostres detalls!
  • Quan ja tinguem el vostre vistiplau, us demanarem la resta del pagament mitjançant transferència i en un termini màxim de 15 dies laborables, rebreu els vostres detalls a l’adreça que ens hàgiu indicat.
  • En tot moment estarem disponibles per a vosaltres, per resoldre qualsevol dubte. Només ens heu d’escriure ainfo@happydays.cati us respondrem de seguida.