Xapes personalitzades – “Model Cinta”

Des de 2,40

Si de veritat voleu sorprendre als vostres convidats i fer que se sentin molt especials, aquestes xapes són el regal perfecte! Les personalitzeu amb el seu nom i una frase que els defineixi i tindreu l’èxit assegurat. A més, les podeu fer servir per posar els noms a la taula o com a “sitting plan”. Seran ideals per trencar el gel durant la festa!

Descarregueu la plantilla per a escriure els noms i descripcions aquí.

Adjunteu aquí la plantilla emplenada amb el llistat de noms de cada persona i la descripció. Pareu atenció amb les faltes d’ortografia! *

(max file size 15 MB)

Com voleu presentar les xapes? *

Si heu triat l’opció de presentar-les amb cartulina kraft, voleu posar-hi els vostres noms i data? En cas afirmatiu, escriviu-los aquí. *

Voleu afegir-hi un petit imant darrera la xapa? *

Categories: , Product ID: 12805

Característiques

Xapes rodones de 4,5 cm de diàmetre amb agulla, en acabat mate. Presentades en pal i llacet de cordill natural o cartulina kraft amb els noms dels nuvis i la data del casament.

Opcionalment, se li pot afegir un petit imant al darrera.

PREUS

25-50 xapes: 3,20 €/unitat

51-100 xapes: 2,90 €/unitat

101-150 xapes: 2,50 €/unitat

+150 xapes: 2,40 €/unitat

IVA inclòs

Com fer la meva comanda

  • Descarregueu la plantilla de les xapes aquí.
  • Empleneu la plantilla i adjunteu-la a l’opció que trobareu a la pàgina del producte. Reviseu les faltes d’ortografia, el text sortirà tal i com estigui a l’arxiu que ens envieu!
  • En un plaç aproximat de 48 h, us enviarem els dissenys de les xapes perquè hi feu una última revisió.
  • Quanja tinguem el vostre vistiplau, enviarem els dissenys a producció i en un termini màxim de 15 dies laborables, rebreu les vostres xapes a l’adreça que ens hàgiu indicat.
  • Per a un tracte més personalitzat, envieu-nos un e-mail o completeu el formulari de l’apartat “Contacte” del nostre web indicant el tipus de detall, quantes unitats voleu i qualsevol altre detall que volguéssiu modificar o personalitzar.
  • En un termini màxim de 24h rebreu un pressupost sense compromís.
  • Un cop accepteu el pressupost, us demanarem una paga i senyal mitjançant transferència bancaria per formalitzar la comanda i començar a treballar en el vostre projecte.
  • En el moment que rebem la transferència i en un termini màxim de 48h, us enviarem la proposta dels vostres dissenys per e-mail. Podeu indicar-nos els canvis que vulgueu tantes vegades com necessiteu, el nostre objectiu és que quedeu 100% satisfets amb els vostres detalls!
  • Quan ja tinguem el vostre vistiplau, us demanarem la resta del pagament mitjançant transferència i en un termini màxim de 15 dies laborables, rebreu els vostres detalls a l’adreça que ens hàgiu indicat.
  • En tot moment estarem disponibles per a vosaltres, per resoldre qualsevol dubte. Només ens heu d’escriure a info@happydays.cat i us respondrem de seguida.