Frases de fusta

30,00

Segur que, si hi penseu, us ve al cap una frase que us recordi els moments bonics del dia, o la frase d’aquella cançó tan especial… Doncs convertiu-la en una frase de fusta personalitzada i aconseguireu decorar qualsevol paret de casa! 🙂

Frase

Quina frase hi posem? (Recomenem que sigui d’unes 6 paraules com a màxim, perquè es pugui llegir bé)

Categories: , Product ID: 21507

Característiques

Frase de fusta personalitzada feta en fusta DM de 5 mm de gruix. Llargada màxima de 120 cm i alçada proporcional en funció de cada frase.

Per penjar-lo, podeu utilitzar una cinta de doble cara forta o claus prims.

Com fer la comanda

  • Envieu-nos un e-mail o completeu el formulari de l’apartat “Contacte” de la nostra web indicant el producte que voleu comprar i qualsevol altre detall que volguéssiu modificar o personalitzar.
  • En un termini màxim de 24h rebreu un pressupost sense compromís.
  • Un cop accepteu el pressupost, us demanarem un pagament mitjançant transferència bancaria per formalitzar la comanda i començar a preparar l’enviament del producte.
  • En el moment que rebem la transferència i en un termini màxim de 10 dies laborables, rebreu el vostre producte a l’adreça que ens hàgiu indicat.
  • En tot moment estarem disponibles per a vosaltres, per resoldre qualsevol dubte. Només ens heu d’escriure a info@happydays.cat i us respondrem de seguida.