Corona Bon Nadal

Des de 20,00

Una corona de Nadal feta en fusta, per decorar casa vostra, penjar a la porta, a l’arbre… Un detall nadalenc molt bonic i original! Si a més la decoreu amb flors preservades, les conservareu per sempre.

Idioma *

En quin idioma voleu la corona?

Voleu decorar la corona amb flors preservades? *

Podem adornar la corona amb flors preservades, en el color que més us agradi. Es conservaran sempre precioses!

Si heu triat adornar-la amb flors, en quins colors o tonalitats?

Trieu una de les tonalitats especials per Nadal.

Categoria: Product ID: 5581

Características

Corona de fusta amb el missatge “Bon Nadal” La mida és de 30 cm de diàmetre i 5 cm de gruix. Per a altres mides o dissenys, contacteu amb nosaltres a info@happydays.cat.

Com fer la comanda

  • Podeu afegir el producte al carret de compra i seguir els passos o, per a un tracte més personalitzat, envieu-nos un e-mail o completeu el formulari de l’apartat “Contacte” de la nostra web indicant el producte que voleu comprar i qualsevol altre detall que volguéssiu modificar o personalitzar.
  • En un termini màxim de 24h rebreu un pressupost sense compromís.
  • Un cop accepteu el pressupost, us demanarem un pagament mitjançant transferència bancaria per formalitzar la comanda i començar a preparar la corona.
  • En el moment que rebem la transferència i en un termini màxim de 48h, us enviarem la proposta del vostre disseny personalitzat per e-mail.
  • Si heu escollit que us assessorem per la decoració de flors preservades, us enviarem informació per tal de que pogueu fer la tria de les flors.
  • Podeu indicar-nos els canvis que vulgueu tantes vegades com necessiteu, el nostre objectiu és que quedeu 100% satisfets amb el vostre disseny.
  • Quan ja tinguem el vostre vistiplau, en un termini màxim de 20 dies laborables, rebreu la vostra corona a l’adreça que ens hàgiu indicat.
  • En tot moment estarem disponibles per a vosaltres, per resoldre qualsevol dubte. Només ens heu d’escriure a info@happydays.cat i us respondrem de seguida.