Corona personalitzada

Des de 28,00

Una corona de fusta personalitzada és un element decoratiu molt versàtil! El dia del casament la podeu utilitzar per decorar l’altar, la taula presidencial, la taula dolça… Fins i tot com a porta aliances! I després? Després serà un record preciós que decorarà qualsevol racó de casa vostra! Si a més la decoreu amb flors preservades, les conservareu per sempre.

 

 

Quin nom o noms hi posem?

Escriviu aquí el nom o noms que hi voleu posar.

Voleu decorar la corona amb flors preservades? * 

Podem adornar la corona amb flors preservades, en el color que més us agradi. Es conservaran sempre precioses!

Si heu triat adornar-la amb flors, en quins colors o tonalitats?

Descriviu en quins colors o tonalitats voldries les flors. També podeu triar assessorar-vos per nosaltres i ens posarem en contacte amb vosaltres!

Categories: , Product ID: 16320

Característiques

Corona de fusta de 28 cm de diàmetre i gruix de 5 mm. Personalització amb un o dos noms i opcionalment, decorada amb flors preservades. Per a altres mides o dissenys, contacteu amb nosaltres a info@happydays.cat.

Com fer la comanda

  • Podeu afegir el producte al carret de compra i seguir els passos o, per a un tracte més personalitzat, envieu-nos un e-mail o completeu el formulari de l’apartat “Contacte” de la nostra web indicant el producte que voleu comprar i qualsevol altre detall que volguéssiu modificar o personalitzar.
  • En un termini màxim de 24h rebreu un pressupost sense compromís.
  • Un cop accepteu el pressupost, us demanarem un pagament mitjançant transferència bancaria per formalitzar la comanda i començar a preparar la corona.
  • En el moment que rebem la transferència i en un termini màxim de 48h, us enviarem la proposta del vostre disseny personalitzat per e-mail.
  • Si heu escollit que us assessorem per la decoració de flors preservades, us enviarem informació per tal de que pogueu fer la tria de les flors.
  • Podeu indicar-nos els canvis que vulgueu tantes vegades com necessiteu, el nostre objectiu és que quedeu 100% satisfets amb el vostre disseny.
  • Quan ja tinguem el vostre vistiplau, en un termini màxim de 20 dies laborables, rebreu la vostra corona a l’adreça que ens hàgiu indicat.
  • En tot moment estarem disponibles per a vosaltres, per resoldre qualsevol dubte. Només ens heu d’escriure a info@happydays.cat i us respondrem de seguida.