Topper silueta

Des de 20,00

La silueta de la parella, de la vostra família, dels vostres animals de companyia… Un topper únic i molt original!

Descripció

Descriviu aquí com voleu que sigui el vostre topper! (Quantes persones, edats, físic, etc.)

Ample

Introduiu els centímetres d’ample que voleu que tingui el topper. Com a referència podeu prendre la mida del pastís o, si no ho teniu clar, recomanem una mida estàndard de 18 cm d’ample.

Categories: , Product ID: 4374

CARACTERÍSTIQUES

Topper per a pastís fet en fusta tallada, de mides personalitzades segons el disseny i gruix de 5 mm.

COM FER LA COMANDA

  • Envieu-nos un e-mail o completeu el formulari de l’apartat “Contacte” del nostre web indicant el tipus de topper, si hi voleu algun disseny especial i qualsevol altre detall que volguéssiu modificar o personalitzar.
  • En un termini màxim de 24h rebreu un pressupostsense compromí
  • Un cop accepteu el pressupost, us demanarem un pagament mitjançant transferència bancaria per formalitzar la comanda i començar a treballar en el vostre projecte.
  • En el moment que rebem la transferència i en un termini màxim de 48h, us enviaremla proposta del vostre disseny per e-mail. Podeu indicar-nos els canvis que vulgueu tantes vegades com necessiteu, el nostre objectiu és que quedeu 100% satisfets amb el vostre topper!
  • Quanja tinguem el vostre vistiplau i en un termini màxim de 10 dies laborables, rebreu el vostre topper a l’adreça que ens hàgiu indicat.
  • En tot moment estarem disponibles per a vosaltres, per resoldre qualsevol dubte. Només ens heu d’escriure a info@happydays.cat i us respondrem de seguida.