El racó dels contes

Des de 15,00

Un cartell preciós per decorar aquell racó on els petits (i no tan petits) de la casa passen bones estones llegint els seus contes!

Les lletres estan fetes en fusta gravada de 5mm de gruix  i la frase està formada per dues peces amb una part de la frase cadascuna, D’aquesta manera és més senzill col·locar-la i alinear-la amb altres elements de la paret.

Categories: , Product ID: 5560

Característiques

Lletres de fusta formant la frase  “El racó dels contes”. Separat en dos peces. Mides aproximades del total: 12 cm x 35 cm. Gruix de la fusta 5mm.

Com fer la comanda

  • Envieu-nos un e-mail o completeu el formulari de l’apartat “Contacte” de la nostra web indicant el producte que voleu comprar i qualsevol altre detall que volguéssiu modificar o personalitzar.
  • En un termini màxim de 24h rebreu un pressupost sense compromís.
  • Un cop accepteu el pressupost, us demanarem un pagament mitjançant transferència bancaria per formalitzar la comanda i començar a preparar l’enviament del producte.
  • En el moment que rebem la transferència i en un termini màxim de 7 dies laborables, rebreu el vostre producte a l’adreça que ens hàgiu indicat.
  • En tot moment estarem disponibles per a vosaltres, per resoldre qualsevol dubte. Només ens heu d’escriure a info@happydays.cat i us respondrem de seguida.