Placa 12 mesos

26,00

Una placa reversible perquè acompanyi les vostres fotos d’embaràs i dels primers 12 mesos del bebè! A més, la part de darrera és una pissarra, on podeu escriure el que volgueu: el primer somriure, la primera dent, els primers passos… La placa us ajudarà a immortalitzar moments molt especials!

Idioma * 

En quin idioma voleu la placa?

Categories: , Product ID: 16075

Característiques

Placa reversible de 16 cm de diàmetre, feta en fusta. Inclou números de fusta de l’1 al 12 i les paraules “mes” i “mesos”, tots ells amb imants al darrera. Una de les cares de la placa inclou dos imants i l’altra cara és una pissarra negra per escriure amb guix.

Com fer la comanda

  • Envieu-nos un e-mail o completeu el formulari de l’apartat “Contacte” de la nostra web indicant el producte que voleu comprar i qualsevol altre detall que volguéssiu modificar o personalitzar.
  • En un termini màxim de 24h rebreu un pressupost sense compromís.
  • Un cop accepteu el pressupost, us demanarem un pagament mitjançant transferència bancaria per formalitzar la comanda i començar a preparar l’enviament del producte.
  • En el moment que rebem la transferència i en un termini màxim de 7 dies laborables, rebreu el vostre producte a l’adreça que ens hàgiu indicat.
  • En tot moment estarem disponibles per a vosaltres, per resoldre qualsevol dubte. Només ens heu d’escriure a info@happydays.cat i us respondrem de seguida.