Placa “Hola món”

18,00

Una placa de naixement molt especial que servirà per donar la benvinguda al món al vostre o la vostra bebè! La podeu personalitzar amb el nom del petit o petita. I, opcionalment, també canviar el disseny i la tipografia. Us imagineu la fotografia amb les seves manetes al costat? Aixxxx, quina emoció!

Idioma * 

En quin idioma voleu la placa?

Nom

Quin nom hi posem?

Personalització especial * 

Voleu personalitzar el disseny d’alguna altra manera?

Detalls personalització

Si heu triat la personalització del disseny, expliqueu-nos la idea que teniu. Ens posarem en contacte amb vosaltres per ultimar-ne els detalls.

Categories: , , , Product ID: 20043

Característiques

Placa de 16 cm de diàmetre, feta en fusta, gravada amb el missatge “Hola món, són en/la…” i el nom del petit o petita.

Com fer la comanda

  • Envieu-nos un e-mail o completeu el formulari de l’apartat “Contacte” de la nostra web indicant el producte que voleu comprar i qualsevol altre detall que volguéssiu modificar o personalitzar.
  • En un termini màxim de 24h rebreu un pressupost sense compromís.
  • Un cop accepteu el pressupost, us demanarem un pagament mitjançant transferència bancaria per formalitzar la comanda i començar a preparar l’enviament del producte.
  • En el moment que rebem la transferència i en un termini màxim de 7 dies laborables, rebreu el vostre producte a l’adreça que ens hàgiu indicat.
  • En tot moment estarem disponibles per a vosaltres, per resoldre qualsevol dubte. Només ens heu d’escriure a info@happydays.cat i us respondrem de seguida.