Placa de fusta reversible “És una nena” / “És un nen”

18,00

Si sou d’aquelles mares i pares que heu triat saber el sexe del vostre bebè abans de veure-li la carona i teniu ganes de donar la notícia a tots els vostres familiars i amistats, aquí teniu una idea diferent per fer-ho!

Una placa de fusta reversible per a revelar lel sexe del vostre bebè d’una manera original i sense estereotips.

Imagineu-vos això: La seva primera muda, l’última ecografia, la placa i… clic! Ja teniu la foto per a fer un “sex reveal” d’allò més bonic!

Què serà, què serà? Quina emoció!

En quin idioma voleu la placa?

Voleu personalitzar el disseny d’alguna altra manera?

Si heu triat la personalització del disseny, expliqueu-nos la idea que teniu. Ens posarem en contacte amb vosaltres per ultimar-ne els detalls.

Categories: , , Product ID: 22151

Característiques

Placa reversible de 16 cm de diàmetre, feta en fusta, gravada amb el missatge “Sóc una nena” en una de les cares i el missatge “Sóc un nen” a l’altra cara.

Com fer la comanda

  • Envieu-nos un e-mail o completeu el formulari de l’apartat “Contacte” de la nostra web indicant el producte que voleu comprar i qualsevol altre detall que volguéssiu modificar o personalitzar.
  • En un termini màxim de 24h rebreu un pressupost sense compromís.
  • Un cop accepteu el pressupost, us demanarem un pagament mitjançant transferència bancaria per formalitzar la comanda i començar a preparar l’enviament del producte.
  • En el moment que rebem la transferència i en un termini màxim de 7 dies laborables, rebreu el vostre producte a l’adreça que ens hàgiu indicat.
  • En tot moment estarem disponibles per a vosaltres, per resoldre qualsevol dubte. Només ens heu d’escriure a info@happydays.cat i us respondrem de seguida.