Clauer personalitzat amb coordenades

14,90

Aquella primera cita, aquell primer petó, el vostre “sí, vull”… o qualsevol moment junts! Us imagineu poder immortalitzar-lo en forma de mapa amb el punt exacte on va passar?

Un regal ideal per la vostra parella, perquè tingui un record d’aquell lloc tan especial per vosaltres, convertit en clauer. Perfecte com a regal de Sant Valentí o simplement, com a detall per recordar-li que l’estimes!

Només cal que ens digueu el lloc i el “títol” del moment i el convertirem en un record que us acompanyarà cada dia.

Escriviu aquí l’adreça exacte del lloc que voleu immortalitzar. (Nosaltres ja ens encarreguem de convertir-la en coordenades!)

Quin títol li posarieu a aquell moment? Per exemple: La primera cita, el primer petó, “Sí, vull”, …

Característiques

Clauer personalitzat amb mapa i coordenades, de forma circular de 6 cm de diàmetre, fet en fusta clara de 4 mm de gruix.

Com fer la comanda

  • Envieu-nos un e-mail o completeu el formulari de l’apartat “Contacte” de la nostra web indicant el producte que voleu comprar i qualsevol altre detall que volguéssiu modificar o personalitzar.
  • En un termini màxim de 24h rebreu un pressupost sense compromís.
  • Un cop accepteu el pressupost, us demanarem un pagament mitjançant transferència bancaria per formalitzar la comanda i començar a treballar en el vostre projecte.
  • En el moment que rebem la transferència i en un termini màxim de 48h, us enviarem la proposta del vostre disseny per e-mail. Podeu indicar-nos els canvis que vulgueu tantes vegades com necessiteu, el nostre objectiu és que quedeu 100% satisfets amb el vostre disseny!
  • Quan ja tinguem el vostre vistiplau i en un termini màxim de 10 dies laborables, rebreu la vostra comanda a l’adreça que ens hàgiu indicat.
  • En tot moment estarem disponibles per a vosaltres, per resoldre qualsevol dubte. Només ens heu d’escriure a info@happydays.cat i us respondrem de seguida.