Làmina personalitzada – Model “Cel”

Des de 20,00

Una làmina decorativa personalitzada amb la vostra frase preferida, amb fons blanc i amb elements decoratius personalitzats segons la temàtica: estrelles, punts, …

Us imagineu la vostra frase, la lletra d’aquella cançó, … convertida en una làmina personalitzada i col·locada en el vostre racó o paret preferit?

Podeu triar entre format descarregable o impresa a la mida que més s’adapti a vosaltres!

Si us agrada la làmina tal i com està a la imatge, la trobareu a la secció “Làmines decoratives estàndard“.

Frase

Quina frase voleu escriure-hi?

Elements decoratius * 

Quins elements decoratius voleu al voltant de la frase?

Colors

Quina combinació de colors voleu? (p.e.: lletres marrons i elements decoratius grisos)

Mida * 

Quina mida de làmina voleu?

Enviament * 

Voleu que us l’enviem per e-mail o impresa en paper?

Característiques

Làmina decorativa amb frase personalitzada. Opció d’enviament digital (e-mail) o físic (imprès en paper estucat o fotogràfic 200 grams).

Mides disponibles: 21 x 30 cm / 30 x 40 cm / 50 x 70 cm.

Marc no inclòs.

Com fer la comanda

  • Podeu afegir el producte al carret de compra i seguir els passos o, per a un tracte més personalitzat, envieu-nos un e-mail o completeu el formulari de l’apartat “Contacte” de la nostra web indicant el producte que voleu comprar i qualsevol altre detall que volguéssiu modificar o personalitzar.
  • En un termini màxim de 24h rebreu un pressupost sense compromís.
  • Un cop accepteu el pressupost, us demanarem un pagament mitjançant transferència bancaria per formalitzar la comanda i començar a preparar l’enviament del producte.
  • En el moment que rebem la transferència i en un termini màxim de 7 dies laborables, rebreu el vostre producte a l’adreça que ens hàgiu indicat.
  • En tot moment estarem disponibles per a vosaltres, per resoldre qualsevol dubte. Només ens heu d’escriure a info@happydays.cat i us respondrem de seguida.