Pissarra “T’estimo perquè…”

Des de 21,90

Quan la rutina, els fills, la feina, etc. ocupen gairebé tot el teu temps, a poc a poc sembla que la parella quedi en segon pla. I res més lluny d’això, som els pilars de la família i ens hem de cuidar! Per això, encara que estiguem cansats, que ens hàgim discutit o que tinguem poc temps, ens anirà molt bé pensar i escriure aquells motius que ens han fet arribar on som en aquesta pissarra. Un exercici que com a parella i més com a pares, és molt bonic i saludable!

La pissarra està feta de fusta i muntada a mà. També hi ha la opció de que a la part de darrera hi porti imants per a posar-la a la nevera o cinta de doble cara per a col·locar-la a qualsevol paret de casa.

 

Característiques

Pissarra de fusta artesanal. La zona blanca per escriure està adequada per a retolador de pissarra blanca. Mides de la pissarra 27,5 cm d’alt x 14 cm d’ample, La zona blanca per a escriure fa 17,5 cm d’alt x 12,5 cm d’ample. Inclou un retolador amb imant al tap.

Com fer la comanda

  • Envieu-nos un e-mail o completeu el formulari de l’apartat “Contacte” de la nostra web indicant el producte que voleu comprar i qualsevol altre detall que volguéssiu modificar o personalitzar.
  • En un termini màxim de 24h rebreu un pressupost sense compromís.
  • Un cop accepteu el pressupost, us demanarem un pagament mitjançant transferència bancaria per formalitzar la comanda i començar a preparar l’enviament del producte.
  • En el moment que rebem la transferència i en un termini màxim de 10 dies laborables, rebreu el vostre producte a l’adreça que ens hàgiu indicat.
  • En tot moment estarem disponibles per a vosaltres, per resoldre qualsevol dubte. Només ens heu d’escriure a info@happydays.cat i us respondrem de seguida.