Clauer personalitzat amb dibuix

12,00

Quants dibuixos us han regalat els vostres fills i filles com a regal pel dia del pare, el dia de la mare… o simplement perquè sí? Son els regals més especials, fets amb tot el seu amor. I amb aquests clauers personalitzats, podreu portar-los on vulgueu!

Només cal que envieu el dibuix escanejat (o una foto molt ben feta i amb molta llum) i el convertirem en un record que us acompanyarà cada dia.

Dibuix

Adjunteu aquí el dibuix escanejat o una foto amb molt bona qualitat (*.pdf, *.jpg o *.png). Preferiblement fet en rotulador negre.

(Mida màx. fitxer 15 MB)

Nom o noms

Si voleu afegir-hi el nom o noms dels autors o autores del dibuix, escriviu-los aquí.

Característiques

Clauer personalitzat amb un dibuix, de forma circular de 5,5 cm de diàmetre, fet en fusta DM de 5 mm de gruix.

Com fer la comanda

  • Envieu-nos un e-mail o completeu el formulari de l’apartat “Contacte” de la nostra web indicant el producte que voleu comprar i qualsevol altre detall que volguéssiu modificar o personalitzar.
  • En un termini màxim de 24h rebreu un pressupost sense compromís.
  • Un cop accepteu el pressupost, us demanarem un pagament mitjançant transferència bancaria per formalitzar la comanda i començar a treballar en el vostre projecte.
  • En el moment que rebem la transferència i en un termini màxim de 48h, us enviarem la proposta del vostre disseny per e-mail. Podeu indicar-nos els canvis que vulgueu tantes vegades com necessiteu, el nostre objectiu és que quedeu 100% satisfets amb el vostre disseny!
  • Quan ja tinguem el vostre vistiplau i en un termini màxim de 10 dies laborables, rebreu la vostra comanda a l’adreça que ens hàgiu indicat.
  • En tot moment estarem disponibles per a vosaltres, per resoldre qualsevol dubte. Només ens heu d’escriure a info@happydays.cat i us respondrem de seguida.