Clauer i suport per a mòbil – Model “Monstera”

12,90

Un clauer preciós de metacrilat amb els noms dels teus fills i filles o nets i netes. Un regal personalitzat ideal per al Dia de la mare, el Dia del pare o com a autoregal!

A més, no és només un clauer: També és un suport per a mòbil, per fer les trucades i reunions telemàtiques més còmodes. O simplement per veure les vostres series preferides! 🙂

El clauer model “Monstera” està recomanat per a suport de mòbils de fins a 15 cm d’alt. Per mòbils més alts, veure el model “Potus”.

 

Quin nom o noms voleu gravar-hi a la fulla petita de fusta?

Característiques

Clauer i suport per a mòbil personalitzat en forma de fulla, de mida aproximada 6 x 5 cm, fet en metacrilat de color verd menta i un detall de fusta amb noms gravats, amb contorn pintat a mà en color menta.

El clauer model “Monstera” està recomanat per a suport de mòbils de fins a 15 cm d’alt. Per mòbils més alts, veure el model “Potus”.

Com fer la comanda

  • Envieu-nos un e-mail o completeu el formulari de l’apartat “Contacte” de la nostra web indicant el producte que voleu comprar i qualsevol altre detall que volguéssiu modificar o personalitzar.
  • En un termini màxim de 24h rebreu un pressupost sense compromís.
  • Un cop accepteu el pressupost, us demanarem un pagament mitjançant transferència bancaria per formalitzar la comanda i començar a treballar en el vostre projecte.
  • En el moment que rebem la transferència i en un termini màxim de 48h, us enviarem la proposta del vostre disseny per e-mail. Podeu indicar-nos els canvis que vulgueu tantes vegades com necessiteu, el nostre objectiu és que quedeu 100% satisfets amb el vostre disseny!
  • Quan ja tinguem el vostre vistiplau i en un termini màxim de 10 dies laborables, rebreu la vostra comanda a l’adreça que ens hàgiu indicat.
  • En tot moment estarem disponibles per a vosaltres, per resoldre qualsevol dubte. Només ens heu d’escriure a info@happydays.cat i us respondrem de seguida.