Cullera de fusta personalitzada

12,90

Segur que a casa hi ha un “cuinetes” a qui li surten uns macarrons, una fideuà, una paella o una truita de patates com a ningú!

I segur que li encantaria tenir la seva pròpia cullera per cuinar el seu plat estrella!

Una cullera de fusta personalitzada amb missatge, per davant i per darrera, ideal per a regal del Dia de la mare o del pare.

Quin és el plat estrella que cuinarà amb aquesta cullera? Escriviu-lo aquí!

Quin missatge hi posem al darrera? Escriviu-lo aquí!
P.e.: Feliç Dia del Pare, T’estimem iaia, ….

Característiques

Cullera personalitzada de fusta de bambú amb missatge gravat, de 30 cm de llarg.

Com fer la comanda

  • Envieu-nos un e-mail o completeu el formulari de l’apartat “Contacte” de la nostra web indicant el producte que voleu comprar i qualsevol altre detall que volguéssiu modificar o personalitzar.
  • En un termini màxim de 24h rebreu un pressupost sense compromís.
  • Un cop accepteu el pressupost, us demanarem un pagament mitjançant transferència bancaria per formalitzar la comanda i començar a treballar en el vostre projecte.
  • En el moment que rebem la transferència i en un termini màxim de 48h, us enviarem la proposta del vostre disseny per e-mail. Podeu indicar-nos els canvis que vulgueu tantes vegades com necessiteu, el nostre objectiu és que quedeu 100% satisfets amb el vostre disseny!
  • Quan ja tinguem el vostre vistiplau i en un termini màxim de 10 dies laborables, rebreu la vostra comanda a l’adreça que ens hàgiu indicat.
  • En tot moment estarem disponibles per a vosaltres, per resoldre qualsevol dubte. Només ens heu d’escriure a info@happydays.cat i us respondrem de seguida.