Espelma personalitzada

14,00

Una espelma amb olor, un bany tranquil i la teva música preferida… Qui necessita més?

Regala (o regala’t) aquest moment de relax amb aquesta espelma aromàtica personalitzada! Com a regal del Dia de la mare, per a aquell o aquella professor/a especial… o per fer-te un homenatge, que segur que t’ho mereixes!

Esgotat

Característiques

Espelma aromàtica personalitzada amb tapa de fusta amb missatge gravat.

Mides de l’espelma: 7 cm de diàmetre i 9 cm d’alçada.

Com fer la comanda

  • Envieu-nos un e-mail o completeu el formulari de l’apartat “Contacte” de la nostra web indicant el producte que voleu comprar i qualsevol altre detall que volguéssiu modificar o personalitzar.
  • En un termini màxim de 24h rebreu un pressupost sense compromís.
  • Un cop accepteu el pressupost, us demanarem un pagament mitjançant transferència bancaria per formalitzar la comanda i començar a treballar en el vostre projecte.
  • En el moment que rebem la transferència i en un termini màxim de 48h, us enviarem la proposta del vostre disseny per e-mail. Podeu indicar-nos els canvis que vulgueu tantes vegades com necessiteu, el nostre objectiu és que quedeu 100% satisfets amb el vostre disseny!
  • Quan ja tinguem el vostre vistiplau i en un termini màxim de 10 dies laborables, rebreu la vostra comanda a l’adreça que ens hàgiu indicat.
  • En tot moment estarem disponibles per a vosaltres, per resoldre qualsevol dubte. Només ens heu d’escriure a info@happydays.cat i us respondrem de seguida.