Un calendari d’advent… invers!

Un calendari d’advent… invers!

Bon dia!

Avui el blog va en diumenge, sí. La setmana ha estat intensa, el petit malalt i molta feina, però no volia deixar passar aquesta entrada del blog, perquè realment tenia moltes ganes d’ensenyar-vos el que he estat preparant: Un calendari d’advent… diferent. El que tenia clar és que aquest any volia que fos el més senzill possible, que s’hagués de fer servir el mínim de material i que fos especial. I vaig trobar una idea que complia amb tot això: Un calendari d’advent invers. Sí, sí, invers. I què vol dir? Doncs que els regals de cada dia no es reben, sinó que es donen. I al final, no és aquest realment l’esperit del Nadal?

El calendari està format per 25 etiquetes per a cada dia de desembre fins al mateix dia de Nadal. I en cada una hi ha una idea d’aliment o producte per donar: Un pot de llegums, un paquet de bolquers, una joguina… La idea és que cada dia es vagin acumulant tots aquests productes i finalment es portin a punts de recapte, que sobretot per Nadal són molt senzills de trobar. Us agrada la idea? Per fer-lo només necessiteu:

El primer que heu de fer és imprimir els descarregables a doble cara. Podeu fer-ho en color o en blanc i negre, que també queda preciós. També podeu triar l’opció de només imprimir una de les cares, la dels números, i escriure-hi vosaltres mateixos les idees que tingueu sobre el que voleu donar.

 

Després ho retalleu tot. És la part més entretinguda, però és fàcil, fàcil!

 

Trieu un lloc per penjar el calendari. Jo vaig triar una paret gran del menjador i com que tenia força espai, vaig decidir fer-hi dues fileres amb cordill, però, si teniu un espai més petit, podeu fer més de dues tires i més curtes.

I, de mica en mica, aneu penjant les etiquetes amb les pinces. Un truc que vaig fer servir és penjar primer les etiquetes dels extrems i després la del centre i acabar repartint la resta d’etiquetes. Em va servir perquè quedés més equilibrat.

 

I ja està, ja teniu el vostre calendari! Opcionalment, podeu col·locar a prop un cistell o caixa per anar fent la recollida de productes. La veritat, tinc ganes de començar a fer-lo servir i fer-hi participar els nens, penso que pot ser molt enriquidor per a ells.

 

Us ha agradat la idea? Espero que us animeu a fer-ho!

Que tingueu un feliç diumenge! 🙂

DEIXA UNA RESPOSTA