Un letter board casolà!

Un letter board casolà!

Bon dia i bon divendres!

Avui us porto un nou DIY! Aquesta vegada un letter board, o el que és el mateix, un panell de lletres que ara estan súper de moda i jo tenia moltes ganes de tenir. I com que sabia que no havia de ser complicat de fer, vaig atrevir-me a intentar-ho!

Abans de començar ja us dono alguns consells que m’haurien anat molt bé a mi:

Primer: trieu la mida de marc que vulgueu, però els pals, que siguin prims (com a màxim de 0,5cm). I si poden ser quadrats, millor. Us costarà menys després encaixar-hi les lletres. Va ser potser l’única errada que vaig cometre, perquè igualment funciona, però em costa una mica que les lletres quedin fixes.

De totes maneres, veureu que el resultat és molt bonic i que hi ha tantíssimes possibilitats de fer-lo servir, que val molt la pena! Comencem?

El material que necessitareu és:

  • Un marc de fotos. Que tingui una mínima profunditat (que no sigui pla, vaja).
  • Pals quadrats (preferiblement) o rodons de perfil com a màxim la profunditat del marc que hàgiu triat.
  • Feltre del color que vulgueu.
  • Silicona i pistola de silicona.
  • Regla
  • Llapis

El primer que haureu de fer és mesurar l’interior del vostre marc. Aquesta serà la mida a la qual haureu de tallar els pals i les tires de feltre. El pas més complicat serà aquest, el de tallar els pals. Aneu molt amb compte si ho feu a casa. Us aconsello que, si són gruixuts, els porteu a alguna botiga de bricolatge que us ho tallaran a la mida exacte i al moment. I sense perill!

Un cop tallats, mireu quina quantitat necessitareu per omplir el marc. Penseu que el gruix del feltre farà que en necessiteu algun menys.

Després talleu els trossos de feltre. La llargada ha de ser la mateixa que la dels pals. I per l’amplada, no cal que cobriu tot el pal, fins i tot és millor que quedi una mica descobert per la part de darrere. Per tant, talleu-los aproximadament de 3 vegades la mida del perfil (si els pals són de 5mm, talleu trossos de 15mm d’ample).

Enganxeu el feltre al pal amb silicona calenta. Compte no us cremeu! I aneu repetint el procés en tots els pals que necessiteu.

I ja podem muntar-ho sobre el marc! Traieu el vidre (si en té) i amb l’ajuda una altra vegada de la silicona, aneu enganxant els pals un al costat de l’altre, ben apretadets.

I ja està! Com ho veieu?

Per les lletres, jo les vaig comprar per Amazon molt bé de preu. Us deixo l’enllaç aquí per si us interessa.

I vinga, a jugar-hi! Quines idees se us acuden per fer servir aquest panell de lletres?

Que tingueu un dia molt feliç! 🙂

DEIXA UNA RESPOSTA