Una idea original pel dia del pare: Una rajola de xocolata amb missatge!

Una idea original pel dia del pare: Una rajola de xocolata amb missatge!

Hola! Com esteu? Fa dies que no passava per aquí! Voldria mantenir un ritme una mica més constant en aquest blog i ensenyar-vos idees i projectes DIY de forma habitual. A veure si ho aconsegueixo!

Preparats pel dia del pare? M’encanten els regals “consumibles”, aquells que fan gràcia però que a més pots gaudir. I com us he dit mil vegades, sóc molt fan de la xocolata… Així que amb tot això, m’ha vingut de gust preparar un DIY pel dia del pare que us deixo aquí per si el voleu aprofitar! Es tracta d’una rajola de xocolata amb missatge. I com la preparem? Súper senzill!

Primer us haureu de descarregar (de forma totalment gratuïta) el disseny que més us agradi. És un A4, ho podeu imprimir a casa tranquil·lament. He fet un disseny amb fons de color mint i un altre amb fons blanc. Personalment, m’agraden els dos, però realment ho he fet així per si voleu estalviar més o menys tinta. Sí, amb aquestes coses em surt la vena catalana! I utilitzeu el paper que més us agradi, el mateix paper d’oficina va bé, tot i que si teniu algun una mica més brillant (un paper couché, tipus revista) quedarà genial.

Us deixo els enllaços dels dissenys aquí:

Un cop ho tingueu, retalleu pel quadrat negre. Us hauria de quedar aproximadament un rectangle de 19x22cm.

Agafeu una rajola de xocolata que us agradi molt. No voldria dir marques, però per aquesta mida queda clavada un tipus “extrafino”, ja sabeu quina vull dir. Però vaja, que hi ha molts tipus de rajola de la mateixa mida, trieu una que sigui més o menys com aquesta. Traieu-li l’embolcall original i col·loqueu-la just al mig del paper retallat. És important que quedi molt centrada.

Després feu-hi en un dels costats una tira molt fineta amb una mica de cola, adhesiu de doble cara o qualsevol producte que enganxi paper. Doblegueu la banda sense cola per sobre de la rajola i l’altra just per sobre (vigileu que no se us mogui la rajola!) i assegureu-vos que han quedat enganxades.

Ja podeu girar la rajola… I voilà! Ja teniu un detall preparat!

Què us sembla, li agradarà al pare? En el meu cas, al pare de casa li agradarà molt segur… I venint de mi, dir-li que l’estimo més que a la xocolata… Ja sap que vol dir que l’estimo molt!

Que passeu un feliç dia! 🙂

DEIXA UNA RESPOSTA