Vals-regal per a la millor mare del món!

Vals-regal per a la millor mare del món!

Bon dia!

Mare meva, que ens hem plantat al mes de maig i ja no queda res pel dia de la mare! Us confesso una cosa i és que, des que sóc mami, els millors regals són moments per a mi! Que m’agrada molt passar estones amb la família, no cal ni que ho digui. Però de tant en tant, una estoneta més de dormir al matí, una dutxa més llarga del normal, un capítol de la meva sèrie preferida a Netflix… Doncs són moments gairebé de “spa”, com dic jo! Ajuden a carregar piles i tornar a les tasques del dia a dia amb moltes ganes. Les que sou mamis ho sabeu i segur que hi esteu d’acord. Per això, pensant en un regal que m’agradaria rebre, he decidit dissenyar un talonari de vals per a moments “spa”. Si us agrada la idea, seguiu llegint que veureu com n’és de fàcil de muntar. Som-hi!

El primer que haureu de fer és descarregar-vos l’arxiu del talonari que trobareu a la part de descarregables. Veureu que és un pdf format per 4 pàgines. La primera és la portada i contraportada del talonari (si la imprimiu en cartulina encara aconseguireu un resultat més xulo). La segona i la tercera són vals-regal ja predefinits, amb algunes idees meves per si no voleu pensar gaire. I l’última pàgina són vals sense especificar, per si voleu personalitzar una mica més el talonari amb les vostres pròpies idees. Total, tindreu: Una portada i contraportada, 8 vals predefinits i 4 vals en blanc. Però amb això, feu les combinacions que vulgueu per personalitzar-lo al vostre gust: Utilitzeu tots els cupons, només els predefinits o imprimiu la pàgina de vals en blanc tantes vegades com vulgueu i escriviu-hi les vostres idees.

Doncs un cop tingueu tot imprès, ho retalleu tot amb carinyo:

Enganxeu el lateral esquerre de cada cupó, els uns amb els altres. Recordeu que la contraportada va al revés que la resta, la part en color queda just a darrere de tot.

I ara podeu grapar-los per a més seguretat o fer-hi un parell de forats i passar-hi un cordill.

Si voleu, completeu els vals en blanc i els espais “de part de” i “vàlid fins a” de tots els cupons.

Podeu posar el talonari dins un sobre o embolicar-lo amb un paper ben bonic i llest! Ja teniu el regal per la mare. Creieu que li agradarà?

Una abraçada i feliç dia de la mare! 🙂

DEIXA UNA RESPOSTA