La nostra filosofía

Els nostres productes sempre, sempre, sempre estan fets amb els següents ingredients:

  • Felicitat: La base de tot, fins i tot el nom de l’empresa té la paraula “Happy”! Us he explicat que aquest projecte és el meu somni, així que em sento molt feliç al fer-lo realitat cada dia.
  • Il·lusió: Des de rebre un e-mail demanant informació fins a un missatge dient-nos que la nostra feina ha agradat molt. Podeu imaginar llavors la il·lusió amb què treballem els vostres encàrrecs!
  • Proximitat i confiança: Jo sóc la persona que us respondrà al telèfon (617 31 84 35) o us contestarà el correu electrònic (info@happydays.cat). I des d’aquell moment i durant tot el procés estaré totalment disponible a les vostres propostes, consultes, dubtes. Cada dia a qualsevol hora. A no ser que estigui una mica embolicada amb els nens, llavors deixeu-me unes hores de marge, però us prometo que sempre torno la trucada i contesto tots els missatges!
  • Professionalitat: La proximitat no és incompatible amb la professionalitat. Els nostres productes estan fets amb els millors materials i tenen acabats molt professionals. Per a aconseguir-ho treballem amb empreses molt bones amb el que fan! També us assegurem que rebreu sempre un tracte i resposta professional durant tot el procés creatiu.
  • Exclusivitat: Repeteixo el que us deia abans, els nostres projectes estan fets a mida per a vosaltres. Creem productes que expliquen les vostres històries!