Casaments 2021… Com seran?

Casaments 2021… Com seran?

Ai, 2021… Quines ganes et teníem i que fort has començat! Ens ha tocat viure una situació excepcional i, a dia d’avui, encara estem amb el dubte i sense una perspectiva clara del que ens espera aquest any, en el qual teníem tanta esperança dipositada.

Sou moltes parelles les que m’heu dit que aquest any us caseu, i que ho fareu si o si. I jo aplaudeixo la vostra decisió i per això us vull dedicar aquesta entrada al BLOG, on he recopilat algunes de les respostes a la gran pregunta que us feu… Com seran els casaments de 2021?

Un casament més íntim

Això està claríssim, la situació obliga tant per llei com per comoditat dels convidats, així que els espais han reduït el seu aforament màxim permès.

La part positiva? Els convidats seran exactament els que vulgueu que siguin. Convidats per compromís? Què és això? 😛

Foto de freepic.diller – www.freepik.com

Més detalls i més personalització

Un altre dels avantatges d’un casament íntim és que podreu dedicar més temps a cada convidat, tant en els preparatius com el mateix dia del casament. I podreu dedicar més temps per regalar detalls personalitzats per a cada un. Hem estat molt de temps separats durant aquests últims mesos, feu-lis saber com son d’importants per a vosaltres!

4_Noms-de-fusta-4.

El banquet, també a l’aire lliure

Prendran protagonisme els dinars i sopars a l’aire lliure. Els convidats estaran molt més còmodes, amb més seguretat, i gaudiran de vistes i espais preciosos envoltats de natura.

A més, aquests espais conviden a il·luminacions precioses i romàntiques. Tires de llums, farolets, espelmes …

Casaments de dia

Tot i que les bodes de nit sempre han estat màgiques, el toc de queda imposat actualment farà que els casaments de dia guanyin protagonisme, ja que les parelles voldran assegurar unes hores més de festa.

Foto de freepic.diller – www.freepik.com

Flors més aromàtiques

Unes de les grans protagonistes en la decoració. Aquest any cobraran importància les flors amb molta olor, serà necessari al trobar-nos en espais oberts. Eucaliptus, gessamí, romaní, … Aromes naturals i silvestres, que ompliran l’espai sense carregar l’ambient.

Foto de www.onefabday.com

La taula dolça… es reinventa

Tot i la situació, no caldrà renunciar a de les taules més visitades durant la festa: la taula dolça. Això sí, s’ha de presentar en un altre format més segur i higiènic, amb envasats individuals. Podeu aprofitar també per personalitzar-la i donar-li un toc únic.

Foto de freepic.diller – www.freepik.com

Mascaretes i gel, a cada racó

A l’entrada, a les taules… on sigui, però ben a mà per a tots i totes!

No són els elements més bonics del casament, però està clar que, de moment, no ens podem desfer d’ells. Així que, perquè no fer-los més bonics i especials amb una personalització?

Foto de @arliquinnphotography

Groc i gris, per què no?

Com cada any, Pantone ens revela els seus colors escollits, i podem utilitzar-los com a inspiració per a la papereria, la decoració, les flors, …

Aquest 2021, els colors són el groc “Illuminating” i el gris “Ultimate Grey”. Què us semblen, us atreviu amb la combinació?

Foto de herecomestheguide.com

 

Què us han semblat aquestes idees i tendències per als casaments de 2021? Segur que hi ha moltes més respostes a la gran pregunta de com seran, que dependran de cada un de vosaltres, del vostre estil i la vostra situació.

I una resposta que serà universal per a tots i totes vosaltres: Amb mascareta o sense, serà el millor dia de la vostra vida i ho passareu genial! Així que ànims i a gaudir! 🙂

DEIXA UNA RESPOSTA