Els secrets de Happy Days

HOLA!

Si has arribat fins aquí és que vols saber qui hi ha darrere de tot això que veus. Doncs hola, molt de gust, sóc la Judit! Tinc treinta i tants anys, visc a Terrassa i sóc mami de tres petits preciosos, el Nil, el Pau i l’Ona.

Sóc enginyera. I et preguntaràs: i com és que et dediques a això del disseny? Doncs perquè sempre ha estat la meva gran passió. Però va ser precisament preparant un dels dies més bonics de la meva vida, el meu casament, que vaig portar aquesta passió al seu màxim exponent. Ho vam fer tot entre nosaltres dos. Sí, ell també va passar hores plegant papers, fent forats i escoltant música mentre preparàvem tots els detalls pel nostre gran dia. I va ser genial! Va ser llavors quan vaig decidir que allò era el que més m’agradava fer en el món. Així que després de meditar-ho molt, de fer moltes taules d’Excel i moltes llistes de pros i contres, vaig llençar-me a emprendre. Sortir de la zona de confort fa molt vertigen, però és cert que, un cop has saltat, et trobes en una zona màgica!

Comencem?

Fes una volta per la web, tafaneja, agafa idees, … i quan vulguis, posa’t en contacte amb nosaltres per començar el teu projecte!

Fins aviat i que tinguis un feliç dia! 🙂