Els secrets de Happy Days

HOLA!

Si has arribat fins aquí és que vols saber qui hi ha darrere de tot això que veus. Doncs hola, molt de gust, sóc la Judit! Tinc 33 anys, visc a Terrassa i sóc mami de dos petits preciosos, el Nil i el Pau.

Sóc enginyera. I et preguntaràs: i com és que et dediques a això del disseny? Doncs perquè sempre ha estat la meva gran passió. Però va ser precisament preparant un dels dies més bonics de la meva vida, el meu casament, que vaig portar aquesta passió al seu màxim exponent. Ho vam fer tot entre nosaltres dos.

Sí, ell també va passar hores plegant papers, fent forats i escoltant música mentre preparàvem tots els detalls pel nostre gran dia. I va ser genial! Va ser llavors quan vaig decidir que allò era el que més m’agradava fer en el món. Així que després de meditar-ho molt, de fer moltes taules d’Excel i moltes llistes de pros i contres, vaig llençar-me a emprendre.

Allò que diuen de sortir de la zona de confort fa molt vertigen, però és cert que un cop has saltat, et trobes en una zona màgica!

Què Fem?

La nostra filosofia

CASAMENTS
FESTES
REGALS
FUSTES
HAPPY KIDS
DESCARREGLABLES

 


Avís legal - Política de Privacitat - Política de Cookies